Om Claus Borg & Heilesen

Claus Borg og Heilesen er et privatejet ejendomsmæglerfirma. Vi har mere end 30 års erfaring med vurdering og salg af alle typer boliger. Med vores centrale beliggenhed ved Øresund nord for København, dækker vi et stort område med attraktive boliger fra Christianshavn og København K i syd – ind i landet mod Holte/Søllerød og langs Øresundskysten hele vejen op til Helsingør.

Claus Borg og Heilesen overtog i maj 2015 Jan Fogs forretning efter, at Jan Fog gik bort.

VI TILBYDER EN PERSONLIG, INDIVIDUEL OG UAFHÆNGIG SERVICE

Boligen er vores eneste personlige frirum. Ofte forbundet med særlige individuelle behov. Af samme grund, har vi altid lagt stor vægt på den personlige og individuelle service og rådgivning ved køb og salg af boliger. Det skaber tryghed og tillid i samarbejdet, men er også en væsentlig kilde til et succesfyldt resultat.

Da vi samtidig er privatejede og uafhængige, og derfor ikke er bundet af særlige samarbejdsaftaler og økonomiske interesser, er vi i stand til, helt uvildigt, at rådgive vores kunder.

OM DU KØBER ELLER SÆLGER…

… er du altid velkommen til at kontakte os. Er du på udkig efter en ny bolig, hjælper vi dig med at finde den, der matcher dine behov. Og vi står selvfølgelig til rådighed gennem hele købsprocessen. Ønsker du at sælge, handler det i første omgang om at afstemme forventningerne til salget. Dernæst planlægger vi sammen hele salgsforløbet fra start til slut. Der udarbejdes en eksklusiv salgspræsentation målrettet potentielle købere – i og udenfor vores store køberkartotek. Gennem hele salgsperioden holder vi dig naturligvis løbende orienteret om henvendelser og reaktioner – og opdaterer dig på eventuelle ændringer i markedsforholdene og behovet for nye salgstiltag. Med andre ord, vi gør vores absolut bedste for, at din bolig bliver solgt.

TILMELD KØBERKARTOTEK

BESTIL SALGSVURDERING