Kontakt os

CLAUS BORG
Ejer og stifter

E: cb@claus-borg.dk
T: 39 64 02 52
M: 20 60 15 02

Claus Borg uddannes cand.jur. i 1983. Efter nogle år i det private erhvervsliv, bl.a. som direktør for Skovhoved Hotel, starter Claus i ejendomsbranchen. I maj 1992 etablerer han sin egen ejendomsmæglerforretning under navnet Cand.jur. Claus Borg Ejendomme. I 1997 ansættes Søren Heilesen, som i 2008 bliver partner.

Claus Borg har med stor succes fastholdt firmaets profil som selvstændig og uafhængig ejendomsmægler. Med vægt på personlig og individuel service er der gennem årene afsluttet et utal af handler i alle prisklasser. Det har resulteret i et kæmpe netværk af kvalitetsbevidste og købestærke kunder.

Privat er Claus gift og har to voksne børn.

SØREN HEILESEN
Partner

E: sh@claus-borg.dk
T: 39 64 02 52
M: 40 52 14 44

Søren Heilesen er ejendomsmægler MDE. I 1997 starter Søren hos Cand.jur. Claus Borg Ejendomme. Og i 2008 bliver han partner i firmaet – som derefter får navnet Cand.jur. Claus Borg & Partner.

Søren har gennem sin lange karriere inden for ejendommæglersbranchen altid fokuseret på det tætte samarbejde med både købere og sælgere. De gode professionelle relationer har skabt mange tilfredse og trofaste kunder – og har været en væsentlig årsag til firmaets solide kundekartotek. Søren har en evne til både at tolke og matche individuelle boligbehov. Det gør ham til en eminent sparringspartner og mægler for både køb og salg af boliger.

Privat er Søren gift og har to piger.

JESSIE THIELE
Ejendomsmægler MDE

E: jt@claus-borg.dk
T: 39 64 02 52
M: 26 84 17 14

Jessie Thiele er ejendomsmægler, MDE og er i sommeren 2015 ansat hos Claus Borg & Partner, hvor hun primært beskæftiger sig med salg og vurdering. Jessie er desuden køberrådgiver med Tryghedsmærke.

Jessie startede sin karriere som revisor hos PWC, men har arbejdet i mere end 15 år som projektleder primært i reklamebranchen.
Jessie har således mange års erfaring med formidling, koordinering og pleje af kunderelationer og sætter en ære i altid at følge tingene til dørs.

Privat bor Jessie i Klampenborg, er gift og mor til 3 børn.

CAMILLA SØNDBERG
Ejendomsmægler MDE

E: cs@claus-borg.dk
T: 39 64 02 52
M: 40 68 81 90

Camilla Søndberg er uddannet ejendomsmægler MDE. I sommeren 2014 blev hun ansat som trainee hos Cand. Jur. Jan Fog. Camilla er ligeledes uddannet finansøkonom og har sideløbende med arbejdet læst til ejendomsmægler. I maj 2015 følger Camilla med i sammenlægningen af de to virksomheder.

I det daglige tager Camilla sig af salg og vurderinger og hjælper med sagernes vedligeholdelse. Camilla sætter en ære i sit job ved bl.a. at skabe gode relationer til sine kunder.

Privat er Camilla gift og har en lille søn.

ANNA COLBERG
Trainee / SoMe ansvarlig

E: ac@claus-borg.dk
T: 39 64 02 52
M: 52 17 30 76

Anna Colberg blev i sommeren 2021 udannet finansøkonom og har siden 2020 været ansat hos Claus Borg & Heilesen, hvor hun nu er trainee og ved at videreuddanne sig til ejendomsmægler.

I det daglige har Anna ansvaret for vores tilstedeværelse på de sociale medier. Her står hun at kommunikere med vores kunder, filme/redigere vores content m.v. Samtidig assisterer Anna med salg og vurderinger og hjælper med sagernes vedligeholdelse. Hun sætter en ære i sit job ved bl.a. at skabe gode relationer til sine kunder.

Privat bor Anna i Nordhavn.

TILMELD KØBERKARTOTEK

BESTIL SALGSVURDERING