Kontakt

Claus Borg

Ejer og stifter

Claus Borg uddannes cand.jur. i 1983. Efter nogle år i det private erhvervsliv, bl.a. som direktør for Skovhoved Hotel, starter Claus i ejendomsbranchen. I maj 1992 etablerer han sin egen ejendomsmæglerforretning under navnet Cand.jur. Claus Borg Ejendomme. I 1997 ansættes Søren Heilesen, som i 2008 bliver partner.

Claus Borg har med stor succes fastholdt firmaets profil som selvstændig og uafhængig ejendomsmægler. Med vægt på personlig og individuel service er der gennem årene afsluttet et utal af handler i alle prisklasser. Det har resulteret i et kæmpe netværk af kvalitetsbevidste og købestærke kunder.

Privat er Claus gift og har to voksne børn.

E: cb@claus-borg.dk // T: 39 64 02 52 // M: 20 60 15 02

Søren Heilesen

Partner

Søren Heilesen er ejendomsmægler MDE. I 1997 starter Søren hos Cand.jur. Claus Borg Ejendomme. Og i 2008 bliver han partner i firmaet – som derefter får navnet Cand.jur. Claus Borg & Partner.

Søren har gennem sin lange karriere inden for ejendommæglersbranchen altid fokuseret på det tætte samarbejde med både købere og sælgere. De gode professionelle relationer har skabt mange tilfredse og trofaste kunder – og har været en væsentlig årsag til firmaets solide kundekartotek. Søren har en evne til både at tolke og matche individuelle boligbehov. Det gør ham til en eminent sparringspartner og mægler for både køb og salg af boliger.

Privat er Søren gift og har to piger.

E: sh@claus-borg.dk // T: 39 64 02 52 // M: 40 52 14 44

Jessie Thiele

Ejendomsmægler, MDE

Jessie Thiele er ejendomsmægler, MDE og er i sommeren 2015 ansat hos Claus Borg & Partner, hvor hun primært beskæftiger sig med salg og vurdering.

Jessie startede sin karriere som revisor hos PWC, men har arbejdet i mere end 15 år som projektleder primært i reklamebranchen.
Jessie har således mange års erfaring med formidling, koordinering og pleje af kunderelationer og sætter en ære i altid at følge tingene til dørs.

Privat bor Jessie i Klampenborg, er gift og mor til 3 børn.

E: jt@claus-borg.dk // T: 39 64 02 52 // M: 26 84 17 14

Camilla Søndberg

Ejendomsmægler MDE

Camilla Søndberg er uddannet ejendomsmægler MDE. I sommeren 2014 blev hun ansat som trainee hos Cand. Jur. Jan Fog. Camilla er ligeledes uddannet finansøkonom og har sideløbende med arbejdet læst til ejendomsmægler. I maj 2015 følger Camilla med i sammenlægningen af de to virksomheder.

I det daglige tager Camilla sig af salg og fremvisninger og hjælper med sagernes oprettelse og vedligeholdelse. Camilla sætter en ære i sit job ved bl.a. at skabe gode relationer til sine kunder.

Privat bor Camilla sammen med sin kæreste på Frederiksberg.

E: cs@claus-borg.dk // T: 39 64 02 52 // M: 40 68 81 90

Michelle Metzsch

Sagskoordinator

Michelle Metzsch starter i ejendomsmæglerbranchen i 2009, hvor hun arbejder som kørende mægler og sagskoordinator. Efterfølgende arbejder hun en periode som erhvervsmægler. I 2013 uddannes Michelle som ejendomsmægler og ansættes i foråret 2014 hos Cand.jur. Claus Borg & Partner.

Til dagligt fungerer Michelle primært som sagskoordinator. Her sørger hun bl.a. for sagernes oprettelse og vedligeholdelse. Derudover overtager hun sagerne efter et salg, således at ekspeditionen med banker og rådgivere foregår professionelt og gnidningsfrit.

Privat bor Michelle sammen med sin kæreste i Nordhavn.

E: mm@claus-borg.dk // T: 39 64 02 52 // M: 25 70 60 76