Solgt

Sølystvej 4, 2930 Klampenborg


KLAMPENBORG – MELLEM ØRESUND OG DYREHAVEN

Klassisk nordisk træhus med reference til “New England”, opført i 1924, men af nuværende ejer siden 2012 gennemgribende smagfuldt renoveret med stor omtanke for fremtiden og skønheden i de originale træk fra oprindelsen, fredeligt og ugenert beliggende på 1127 m2 stor grund i det eftertragtede kvarter omkring “Sølyst”, nær Øresund og Dyrehaven.

Villaen indeholder 272 m2 veldisponeret charmerende bolig i 2 fulde etager plus 136 m2 højloftet tør kælder samt ca. 70 m2 til boligstandard indrettet tagetage. (tagetage ikke medregnet i boligarealet).

Charmerende overdækket indgangsparti byder velkommen til stueetagen, der indeholder, entre, gæstetoilet, stor møblerbar hall med smuk trappe til 1. sal, kontor ⁄ stue med brændeovn, ensuite med stor opholdsstue ligeså med brændeovn og udgang via 2 franske dørpartier til stor ca. 64 m2  syd vestvendt terrasse med sol fra 10-21, stor spisestue og  køkken med “spisekammer” og baggang med udgang til baghaven og køkkentrappe, der fører til alle etager.

På 1. sal, stor repos med vue til hallen, stort “master” soveværelse, 3 store børneværelser, alrum samt smagfuldt nyindrettet badeværelse holdt i enkle lyse og tidsvarende materialer.

Bagtrappen fører til tageetagen med 2 rum, badeværelse og alrum.

I kælderen, bad ⁄ toilet, vaskerum, alrum og flere disponible rum. Desuden 31 m2 garage.

Istandsættelsen af ejendommen har været omfattende. Det bør fremhæves, at facaderne er isoleret med 300 mm isolering og beklædt med brede forpatinerede douglas træplanker. Alle vinduer og døre er udskiftet til lavenergi på nær den smukke hoveddør. Tag er isoleret med 450 mm isolering  og tagbelægning af akacie træ – shingles⁄træspåner med skønnet holdbarhed +50 år. Alt træ til huset er bæredygtigt og Europæisk oprindelse. Alt udvendigt træværk er grundolieret med linolie og færdigmalet med linoliemaling. Terrasser er med belægning af eg inkl. trin. Der indlagt komfortventilationsanlæg. Hele renoveringen er udført med hensyntagen til husets oprindelige stil og de tydelige indboende kvaliteter der er i blandt andet snedkerarbejderne, hovedtrappe, de karakteristiske buede vinduesplader mv.

Ejer har valgt at bevare det eksisterende køkken, men aftræk til emhætte er forberedt for ombygning og ejer har skitseret mulig fremtidig løsning for ombygning som også binder køkkenet mere direkte sammen med stuer og terrasse.

Garagen er ligeledes renoveret efter samme princip som hovedhuset og opvarmes af varmepumpe, monteret på bagsiden af huset, ny automatisk port og vinduer⁄døre.

 

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 181219
  • Boligareal 272
  • Grundareal 1.127
  • Værelser 8
  • Antal plan 2
  • Byggeår 1924
  • Type Villa
  • Energimærke C

Google View

Del på Facebook