Solgt

Strandgade 81, 2.2, 1401 København K


Christianshavn – Krøyers Plads – 287 m² – Uden bopælspligt

På alle måder en helt suveræn liebhaverlejlighed fredeligt beliggende på 2. sal i den i 2014 opførte og af Københavns Kommune præmierede ejendom “Krøyers Plads”.

Lejligheden er den største og måske allerbedst beliggende med vestvendte vinduer og terrasse med en enestående uhindret udsigt over Københavns Havn til Nyhavn helt op til Kongens Nytorv, Skuespilhuset og havnens smukke broer og byens tårne.

Lejligheden, der er i 2 etager, er beliggende på 2.- og 3. sal og indeholder 287 m² sublim eksklusiv bolig, specialindrettet med et utal af fine detaljer og materialer af usammenlignelig kvalitet.

Fornem opgang med elevator fører op til lejligheden og ned til parkeringskælderen, hvor der til lejligheden hører 2  private parkeringspladser.

På 2. sal, forstue med indbyggede skabe, gæstetoilet med bad, imponerende stor kombineret opholds- og spisestue med udgang til stor vestvendt terrasse med udsigt over Københavns Havn og i åben forbindelse med unikt specialudført køkken, der er udstyret med eksklusive hvidevarer fra Gaggenau, bl.a. stort integreret vinkøleskab, bryggers med vaskefaciliteter, soveværelse med indbyggede skabe og med fransk altan, TV-stue⁄værelse. I en del af den kombinerede spise- og opholdsstue er der dobbelt loftshøjde og et fantastisk lys både fra oven og fra de store panoramavinduer. Der er en smuk trappe til 3. sal, med udsigtsstue⁄kontor mod havnen og fransk altan i gavlen mod havnen.  Master soveafdeling med stort soveværelse, elegant indrettet walk-in closet og stort eksklusivt badeværelse.

Lejligheden er gennemgribende opgraderet i forhold til den oprindelige standard indretning både hvad angår gulve, vægbeklædninger, køkken, badeværelser og er endvidere udstyret med alle tænkelige teknologiske løsninger af bedste kaliber. Som eksempler kan nævnes, at væggene er beklædt med røget eg, hvor der under er sat en akustikdug op. I soveværelser er vægge beklædt med børstet skind, trappetrin er beklædt med skind, alt inventar i badeværelser og skabe er speciallavet, køkkenet er en integreret del af stuen, hvor køkkenøen står som en luksusskænk udskåret i en blok travertin, så årerme i stenen går hele vejen rundt om øen.Vask og komfur kan skjules med elegante løsninger, så det kun er ovnene fra Gagganau, der afslører, at det er et køkken.

Teknikken styres af det prisvindende system “Storm System”, der integrerer lys, ventilation, røgalarm, højttalere, luftudsugning og hvor installationerne ikke bemærkes i det gennemførte design.

Ovestående er langt fra en fyldestgørende beskrivelse af detaljerne, men burde belyse, at denne lejlighed er i en sjælden høj kvalitet i en klasse for sig selv.

Ejendommen på Krøyers Plads er et prisbelønnet og svanemærket byggeri opført i 2014, og indeholder bl.a. stor parkeringskælder, gode kælderrum, kajakker, eksklusive restauranter, og egen havn med mulighed for at købe en havneplads. 

 

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 181211
  • Boligareal 287
  • Grundareal -
  • Værelser 6
  • Antal plan 2
  • Byggeår 2017
  • Type Ejerlejlighed
  • Energimærke A2015

Google View

Del på Facebook