Solgt

Strandvejen 234B, 2920 Charlottenlund


Gennemrenoveret patricierejendom i hjertet af Skovshoved med fantastisk lysindfald.

Med enestående beliggenhed overfor Skovshoved Havn i hjertet af Skovshoved udbydes imponerende stor patricierejendom på 332 etagemeter.

Boligen er pt indrettet som én stor moderne bolig fordelt på 4 etager, men kan nemt opdeles til 2 pragtfulde, uafhængige boliger (kan sælges separat). Ejendommens størrelse og indretning med bl.a. 2 køkkener og 4 badeværelser gør ejendommen særdeles velegnet til fx 2 familier ⁄ generationer, udlejning eller delvis frasalg af ejendommen.

Ejendommen er opført i 1898 og beliggende i det gamle fiskeleje overfor Skovshoved Havn med pragtfuld udsigt over Øresund og kort afstand til pop-up restauranter, badebroer og alle havnens mange andre herligheder.

Villaen, der i 2010 har gennemgået en omfattende renovering med bl.a. nyt tag i sort naturskifer, nyt el og VVS, nye gulve, lofter og vægge samt ny facade mv og igen opdateret i 2016, indeholder et samlet areal på 332 m² fordelt på 2 fulde etager samt nyindrettet tagetage og underetage godkendt til beboelse.

Lille stikvej fra Strandvejen fører til villaen med stor ankomstplads med private parkeringspladser, 2 udhuse ⁄ depotrum og hyggeligt lille privat havestykke. Hele ejendommen er omkranset af en høj flot bøgehæk.

I stueplan entre med smukt trappeforløb, køkken i forlængelse til spiseplads med altan med pragtfuld udsigt over Øresund, stor stue med karnap mod vest, dejlig værelse med indbyggede skabe fra Kvänum samt brusebadeværelse.

Underetagen, hvor der er gulvvarme overalt, er indrettet med 2 dejlige værelser med indbyggede skabe fra Kvänum, stort badeværelse samt bryggers ⁄ teknik ⁄ fyrrum. Der er udgang fra underetagen til sydvendt solrig lukket gårdhave.

Første sal har tilsvarende køkken i åben forbindelse til spiseplads ⁄ alrum ligeledes med altan mod Øresund og i åben forbindelse til stor stue med fløjdøre til dejlig vestvendt altan med aftensol. Endvidere gæstetoilet.

Anden salen er i dag indrettet som en stor forældreafdeling (oprindeligt 3 værelser, som kan genetableres) med fantastisk soveværelse med indbyggede skabe fra Kvänum og stort nyt badeværelse med vaskefaciliteter.

Ejendommen fremstår indflytningsklar og fremtræder overalt i meget høj kvalitet med et væld at fine detaljer og unikt lysindfald.

Villaen er i dag registreret som to ejerlejligheder – henholdsvis stueetagen med underetagen som den ene og 1. og 2. sal som den anden.

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 183150
  • Boligareal 319
  • Grundareal 1.072
  • Værelser 8
  • Antal plan 3
  • Byggeår 1898
  • Type 2 familiehus,
    Villa
  • Energimærke D

Google View

Del på Facebook