Strandvejen 234B, Skovshoved, 2920 Charlottenlund

Gennemrenoveret byhus i hjertet af Skovshoved på 332 etagemeter.

Med enestående beliggenhed i hjertet af Skodsvhoved udbydes imponerende stort byhus på i alt 332 etagemeter. Boligen er pt indrettet som en stort moderne bolig fordelt på i alt 4 etager. Boligens størrelse og indretning med bla. 2 køkkener og 4 badeværelser åbner op for mange anvendelsesmuligheder , herunder 2 familier ⁄ genrationer, udlejning eller frasalg af en del af ejendommen. Bemærk lave ejerudgifter.

Byhuset er en markant hvidpudset patriciervilla med tag i naturskifer, opført i 1898, beliggende i det gamle fiskeleje overfor Skovshoved havn med pragtfuld udsigt over Øresund og kort afstand til pop-up restauranter, badebroer og alle havnens mange andre herligheder. Villaen, der i  2010 har gennemgået en omfattende renovering med bl.a. nyt tag, nyt el og VVS, nye gulve, lofter og vægge samt ny facade mm og igen opdateret i 2016, indeholder et samlet areal på 332 m² fordelt på 2 fulde etager samt nyindrettet tagetage og tør anvendelige underetage, som er delvis godkendt til beboelse.

Lille stikvej fra Strandvejen fører til villaen med stor ankomstplads med private parkeringspladser, 2 store udhuse⁄depotrum og hyggeligt lille privat havestykke og hele ejendommen er omkranset af en høj flot bøgehæk.

I stueplan entre med smukt trappeforløb, køkken i forlængelse til spiseplads med altan med pragtfuld udsigt over Øresund, stor stue med karnap mod vest, dejlig værelse med indbyggede skabe fra Kvänum samt brusebadeværelse.

Underetagen, hvor der er guldvarme overalt, er indrettet med 2 dejlige værelser med indbyggede skabe fra Kvänum, stort badeværelse samt bryggers⁄teknik⁄fyrrum. Der er udgang fra underetagen til sydvendt solrig lukket gårdhave samt cykelskur.

Første sal har tilsvarende køkken i åben forbindelse til spiseplads⁄alrum ligeledes med altan mod Øresund og i åben forbindelse til stor stue med fløjdøre til dejlig vestvendt altan med aftensol. Endvidere gæstetoilet.

Anden salen er i dag indrettet som en stor forældreafdeling (oprindeligt 3 værelser, som kan genetableres) med fantastisk soveværelse med indbyggede skabe fra Kvänum og stort nyt badeværelse med vaskefaciliteter.

Ejendommen fremstår naturligvis fuldstændig indflytningsklar og fremtræder i meget høj kvalitet med et væld at fine detaljer.

Villaen er i dag registreret som to ejerlejligheder –  henholdsvis stueetagen med underetagen som den ene og 1. og 2. sal som den anden.

Ejendomsinformation

 • Sagsnummer 183150
 • Kontantpris 18.000.000
 • Udbetaling 18.000.000
 • Ejerudgift pr. mdr. 9.017
 • Boligareal 319
 • Grundareal 1.072
 • Værelser 8
 • Antal plan 4
 • Byggeår 1898
 • Type Villa,
  2 familiehus
 • Energimærke D

Google View

Hent salgsopstilling Kontakt for fremvisning Del på Facebook