Solgt

Strandgade 87A, 5, 1401 København K


Christianshavn – Krøyers Plads – Uden bopælspligt

Nu udbydes en af de bedst beliggende og største lejligheder uden bopælspligt på Krøyers Plads med en enestående udsigt over Københavns Havn, Nyhavn, Christianshavns Kanal, Skuespilhuset og Operaen.

Lejligheden, der er i 2 etager er beliggende på 5.- og 6. sal, og indeholder 254 m² eksklusiv bolig med et væld af fine detaljer af meget høj kvalitet.

Fornem opgang med elevator fører op til lejligheden og ned til parkeringskælderen, hvor der til lejligheden hører privat parkeringsplads.

På 5. sal, entrè med indbyggede skabe, gæstetoilet med bad, imponerende stor kombineret opholds- og spisestue med udgang til stor vestvendt terrasse med udsigt over Københavns Havn og i åben forbindelse med eksklusivt køkken, bryggers med vaskefaciliteter, 2 soveværelser med indbyggede skabe og med franske altaner, hvorfra der er udsigt til Christianshavns Kanal. I den ene ende af den kombinerede spise- og opholdsstue er der dobbelt loftshøjde og et fantastisk lys både fra oven og fra de store panoramavinduer og i den modsatte ende smuk trappe til 6. sal, med stor udsigtsstue mod havnen og  master soveværelse med fransk altan mod Christianshavns Kanal samt adgang til lækkert walk-in closet (evt. selvstændigt værelse). Endvidere stort eksklusivt badeværelse. Rumfordelingen på 6. sal kan evt. ændres for købere, der har behov for flere værelser.

Lejligheden fremtræder i sjælden høj kvalitet, og placeringen i ejendommen gør, at der er en særdeles flot udsigt over Københavns Havn.

Ejendommen på Krøyers Plads er et prisbelønnet og svanemærket byggeri opført i 2014, og indeholder bl.a. stor parkeringskælder, gode kælderrum, kajakker,  eksklusive restauranter, egen havn med mulighed for at købe en havneplads. 

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 181098
  • Boligareal 254
  • Grundareal -
  • Værelser 6
  • Antal plan 2
  • Byggeår 2014
  • Type Ejerlejlighed
  • Energimærke A2015

Google View

Del på Facebook