Solgt

Strandvejen 383, 2930 Klampenborg


LIEBHAVERVILLA MED SUNDUDSIGT

Totalrenoveret med sjælden perfektionisme, i alle detaljer nænsomt restaureret i husets oprindelige ånd og i uhørt god håndværksmæssig kvalitet. Den særdeles charmerende villa er opført i 1881, i 2 etager samt udnyttet tagetage, beliggende for foden af bakkedraget mellem Klampenborg og Skovshoved, hævet over den “Gamle Strandvej” med udsigt over Øresund. 

Ejendommen indeholder ca. 210 etagemeter i 3 planer med sundudsigt ⁄sundkig fra alle værelser.

I stueplan, møblerbar forstue, stort alrum ⁄arbejdsværelse,  gæste-⁄børneafdeling med soveværelse og badeværelse og toilet, bryggers med udgang til garagen, vellykket glastilbygning med trappeforløb til 1. salen som indeholder en imponerende opholdsstue med pejs og udsigt Øresund, spiseafdeling i åben forbindelse med moderne veludstyret køkken fra Simonsen og Czechura med udgang. Endvidere et soveværelse og en overdækket vinterhavestue med udsigt.

På 2. sal, stort soveværelse med udgang til stor sydvendt udsigtsterrasse og nyt moderne badeværelse ( Made a Mano) hvorfra der udgang til endnu en stor udsigtsterrasse.

  

Grunden, på 720 m2, består dels af en pragtfuld højtliggende vestvendt have – der ligger i forbindelse med de øverste etager – og har fantastisk sundudsigt, dels af en hyggelig ugenert vestvendt gårdhave, hvortil der er adgang fra stueetagen. I haven er der et dejligt lysthus og legehus, hvorfra sundudsigten ligeledes kan nydes. Desuden indbygget garage med stort opbevaringsrum.

Ejendommen er i en usædvanlig gennemført og indflytningsklar stand med bl.a. nyere naturskifertag, zinktagrender, vinduer med koblede rammer og behandlet facade. Indvendigt nymalet, overalt håndlavede indbyggede skabe, specialfremstillede radiatorskjulere, paneler, døre samt nye gulve i brede “douglas” gran planker.   

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 182056
  • Boligareal 187
  • Grundareal 720
  • Værelser 5
  • Antal plan 2
  • Byggeår 1881
  • Type Villa
  • Energimærke D

Google View

Del på Facebook