Solgt

Slotsvej 62, 2920 Charlottenlund


CHARLOTTENLUND – SLOTSVEJ

Eksklusiv moderne hvidpudset funkisvilla oprindeligt tegnet af Johan Pedersen beliggende på stor, dejlig, solrig sydvendt 1349 m² stor grund på eftertragtet villavej tæt på Dyrehaven.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1935 i bedste funkisstil og har i 2008 gennemgået en omfattende vellykket om- og tilbygning, således den i dag fremstår som en unik moderne luksusbolig med spændende planløsning velegnet til den store familie.

Villaen indeholder 331 m2 bolig i forskudte niveauer samt 115 m2 lys højloftet og til boligstandard indrettet underetage (med status som kælder).

Præsentabelt ankomstparti byder velkommen til ejendommen. Indgang i niveau med vejen til stor åben hall med loft til kip og trappe til stueniveauet. Imponerende stor forældreafdeling med lyst soveværelse med udgang til ejendommens nedre sydvendte terrasse og have, dobbelt walk-in samt stort master badeværelse. Endvidere stort garderoberum med skabsvæg og selvstændig mindre afdeling med værelse⁄kontor samt tilhørende badeværelse.

Trappe til stueniveau med værelsesgang med i alt 4 værelser, heraf det ene med eget badeværelse. Desuden yderligere badeværelse med særskilt gæstetoilet.

Husets oprindelige entre byder velkommen til husets hjerte – en kæmpestor kombineret stue⁄alrum med pejs meget højt til loftet og et fantastisk lysindfald gennem store panoramavinduer og udgang til den store sydvendte terrasse og have. I forlængelse af spiseafdelingen moderne luksuskøkken med elementer fra Multiform og udgang til lukket gårdhave, som ligeledes har sol fra morgen til aften.

Trappe fra køkkenet fører ned til underetagen med stort bryggers, disponible rum med skabe, vaskerum, viktualierum⁄vinkælder.

Haven er smukt og stilrent anlagt med flere solrige terrasser, smukt anlagt trappeløb med vandbasin.

Desuden 2 garager.

En villa med et internationalt format, der kun kommer til sin ret ved en besigtigelse.

 

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 181067
  • Boligareal 331
  • Grundareal 1.349
  • Værelser 6
  • Antal plan 1
  • Byggeår 1935
  • Type Villa
  • Energimærke D

Google View

Del på Facebook