Christiansholms Tværvej 6, 2930 Klampenborg

KLAMPENBORG – MERE END 400 ETAGEMETER PÅ EFTERTRAGTET STILLE VEJ TIL DEN STORE FAMILIE

På en af de bedste placeringer i Klampenborg findes denne store villa i funktionalistisk 30´er stil med facader i gule sten. Villaen er beliggende på en dejlig 1013 m² vestvendt grund på eftertragtet stille vej ved “De Engelske Rækkehuse”, tæt på Bellevue Strand, Dyrehaven og nem transport til bl.a. City og Lufthavnen fra Klampenborg Station.

Det er den samme familie, som har beboet villaen siden opførslen i 1934, indtil den nuværende ejer overtog ejendommen og med respekt for originale detaljer fra 1930´erne smagfuldt har renoveret villaen, som nu fremstår med opdateret indretning og løsninger af højeste kvalitet.

Villaen indeholder mere end 400 etagemeter, der fordeler sig på 270 m² på en gang charmerende og herskabelig bolig i 2 fulde etager samt 68 m² uudnyttet tagetageareal. Herudover 137 m² til boligstandard indrettet højloftet kælder. Her er ingen skråvægge eller spildte kvadratmeter og med sine 6 soveværelser, kontor og 3 badeværelser er her masser af leverum til den store familie.

I det højloftede stueplan findes stor hall, gæstetoilet, stort køkken alrum med snedkerkøkken fra Frederiksberg Snedkeri og hvidevarer fra Gaggenau ⁄ Siemens. Fra køkken-alrummet er udgang til den vestvendte terrasse og spisestue med udgang til den vestvendte terrasse. De dobbelte fløjdøre åbner op mod den store stue med pejseafdeling og tv-hjørne, ligesom der fra stuen er udgang til sydvendt terrasse.

På 1. sal, masterafdeling med stort soveværelse med altan mod syd og i åben forbindelse til kontor og masterbadeværelse ligeledes med inventar fra Frederiksberg Snedkeri og med indbygget dampbad. Endvidere 3 børneværelser med eget badeværelse.

Kælderen er udgravet ved ombygningen af huset og fremstår nyrenoveret med høj loftshøjde og varme i gulvet overalt. Grundet den høje placering er kælderen utrolig lys og indeholder 3 store disponible rum med mange anvendelsesmuligheder til teenagere ⁄ aupair ⁄ gildestue. Kælderen er indrettet med tekøkken fra Frederiksberg Snedkeri, lækkert badeværelse, vaskerum, mv.

Ejendommen er beliggende på en dejlig vestvendt grund med mange gode terrasser mod syd og vest. Desuden garage ⁄ udhus. Haven er meget anvendeligt og privat. Den nuværende ejer har prioriteret nemme løsninger, som holder haven grøn og vedligeholdelsesfri det meste af året. 

Alt i alt en lys, indbydende og indflytningsklar, stor villa med mange gode klassiske detaljer af høj kvalitet og med masser af muligheder og plads til den store pladskrævende familie. 

 

Ejendomsinformation

 • Sagsnummer 183001
 • Kontantpris 18.900.000
 • Udbetaling 18.900.000
 • Ejerudgift pr. mdr. 11.436
 • Boligareal 270
 • Grundareal 1.013
 • Værelser 8
 • Antal plan 3
 • Byggeår 1934
 • Type Villa
 • Energimærke E

Google View

Hent salgsopstilling Kontakt for fremvisning Del på Facebook