Solgt

Høyrups Alle 17, 2900 Hellerup

Smuk, klassisk og gennemrenoveret patriciervilla med sort glaseret tegltag og hvide sprossede vinduer, opført i 1908, beliggende på eftertragtet sundvej nær Øresund, Strandvejens indkøbsmuligheder og gode institutioner.

Villaen er, af nuværende ejer, særdeles smagfuldt og gennemført istandsat overalt med bl.a. tagudskiftning, køkken og badeværelser, installationer og udgravning af kælder.

Villaen indeholder et samlet etageareal på mere end 300 m² fordelt på 4 etager inklusiv udnyttet tagetage og højloftede kælder + 68 m² selvstændig bygning, velegnet til kontor eller teenageafdeling.

Præsentabel indgang med el-betjent låge byder velkommen til ejendommen, der bl.a. indeholder entre med trappe til 1. salen, gæstetoilet, 2 store imponerende stuer en-suite, den ene med udgang til stor sydvendt terrasse og i forlængelse til moderne køkken-alrum, den anden stue ligger i forlængelse til muret verandastue med udgang til haven. Endvidere herreværelse ⁄ kontor.

1. salen er indrettet med stort forældresoveværelse med indbyggede skabe og med udgang til stor sydvendt terrasse, moderne badeværelse, 2 gode soveværelser, det ene med altan og med trappe til tagetagen som indeholder et stort lyst og lækkert alrum.

Underetagen, på i alt 99 m², kan fungere som en selvstændig afdeling med egen indgang, 2 rigtig gode rum, stort moderne badeværelse, bryggers mv..

Den selvstændige bygning på 68 m², som er beliggende i husets hyggelige baghave, indeholder et stort alrum med både køkken og badeværelse.

Grunden er smukt anlagt med flere gode terrasser både foran huset og stor terrasse i forlængelse til den selvstændige bygning.

Ejendommen fremstår naturligvis fuldstændig indflytningsklar og fremtræder i meget høj kvalitet med et fantastisk lysindfald og med et væld at fine detaljer.

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 172240
  • Boligareal 198
  • Grundareal 837
  • Værelser 7
  • Antal plan 2
  • Byggeår 1908
  • Type Villa
  • Energimærke E

Google View

Del på Facebook