Solgt

Klampenborgvej 35C, 2930 Klampenborg


KLAMPENBORG – 419 m² liebhaveri i særklasse.

Oprindelig fuldtømmer bjælkehus fra 1926 tilbygget i 2008 og netop afsluttet en altomfattende opdatering til en sublim tidssvarende underspillet liebhaverbolig i en klasse helt for sig selv. Hovedejendommen indeholder 357 m² bolig i et plan + 195 m² til boligstandard indrettet kælder. Dertil 62 m² selvstændigt anneks, der p.t. er godkendt til erhverv samt 57 m2 garage.

Hovedhuset indeholder entre, hall, gæstetoilet, i et åbent forløb er der flere store opholdsstuer med smukke åbne ildsteder, spiseafdeling i åben forbindelse med helt nyt lækkert køkken udført af inventarfirmaet “Simonsen & Czechura” udstyret med alle tænkelige finesser bl.a. hvidevarer i Gagganau 400 serien. Fra køkken og stuer er der udgang til store terrasser. Via mellemgang med franske døre mod haven er der adgang til “Master” soveafdeling med stort soveværelse, påklædningsværelse og meget stort eksklusivt indrettet badeværelse, bl.a. med skuplturelt fritstående badekår. Desuden værelseafdeling med 2 værelser, påklædningsværelse og stort helt nyt badeværelse.

De store højloftede rum med det fritlagte skulpturelle fuldtømmer i kombination med de moderne skarpe linjer i de hvide vægge blandt andet omkring ildstederne samt de moderne velindpassede baderum og køkken, skaber en helt unik atmosfære af velvære. 

Kælderen er anvendelig til flere formål. Ud over diverse disponible rum er der badeværelse, toilet, stort alrum med pejs, pt. indrettet som fitness rum, sauna og fyrrum.

I det selvstændige anneks, der er opført i samme byggestil som hovedhuset, er der i stueplan ca. 82 m² fordelt på 2 rum samt opgang til anvendelig hems⁄tagetage. Der er tilladelse til erhverv i annekset. Desuden garagebygning med vognport til 2 biler samt indbygget udhus.

Den for området helt unikke 5.252 m² store grund, hvorpå der tidligere har været hestehold, der kan genoptages, er med smuk indkørsel gennem et fredsskovbælte. Grunden foranden bygningerne er anlagt som gårdsplads der byder charmerende velkommen og giver plads til parkering for gæster. Den private have i forbindelse med hovedhuset er anlagt med store terasser og lækroge op mod huset og i forlængelse heraf en 15 x 4,5 meter stor eksklusivt anlagt swimmingpool.

Ejendommen udbydes til salg i samarbejde med Nybolig Charlottenlund – Klampenborg.

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 171290
  • Boligareal 357
  • Grundareal 5.252
  • Værelser 11
  • Antal plan 1
  • Byggeår 1926
  • Type Villa
  • Energimærke C

Google View

Del på Facebook