Solgt

Christiansgave 34, 2960 Rungsted Kyst

Christiansgave – Rungsted Kyst

Super beliggende veldisponeret et-plans villa med dejlig solrig syd-vestvendt gårdhave og terrasse i det eftertragtede Christiansgave. Villaen er blandt de bedst beliggende i parken og med kig til Øresund ca. 151 m til vandet. Der er fælles privat strand og badebro, tæt på skoven, indkøbsmuligheder, Rungsted Havn, Rungsted Station og Rungsted Golfklub.  

Villaen er opført i 1956 af arkitekt Jean Fehmerling og kendetegnet ved rene linjer og store vinduespartier. Den er total gennemrenoveret i en meget høj og gennemført kvalitet og indeholder 142 m2 moderne og funktionel bolig i ét plan. Haven er designet og anlagt med nem vedligeholdelse for øje.  Alle fællesarealerne bliver løbende passet og vedligeholdt af bebyggelsens gartnere. Sommeren kan derfor nydes uden det store havearbejde med fokus på udendørslivet, haven og vandet. Der er naturligvis i haven en tempereret udebruser, der kan benyttes fx efter en dukkert i Øresund. I ejendommen er tænkt på daglig velvære såvel inde som ude, ro og luft den skal opleves og indtages.

Entre og gæstetoilet, stort moderne veludstyret snedkerkøkken i særklasse i åben og harmonisk forbindelse med spiseafdeling. I forlængelse heraf hyggelig stue med pejs og med udgang til den sydvendte gårdhave. Såvel terrasse som gårdhave kan afskærmes mod solen med store markiser. Endvidere stort soveværelse med direkte adgang til lækkert badeværelse og med udgang til terrasse, hvor morgenmaden kan indtages.

Herudover et stort værelse ⁄ kontor samt bryggers med indbyggede skabe. Alt fremstår  i meget indbydende , smagfuldt og indflytningsklar stand. Der er gulvvarme overalt i villaen.

Foruden de solrige terrasser, stranden og badebroen har ejendommen naturligvis fuld adgang til at benytte grundejerforeningens store smukke fællesområder koncentreret om hovedbygningen Christiansgave.

Ialt en unik og atmosfærefyldt bolig.

 

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 183012
  • Boligareal 142
  • Grundareal 311
  • Værelser 4
  • Antal plan 1
  • Byggeår 1956
  • Type Villa,
    Rækkehus
  • Energimærke C

Google View

Del på Facebook