Solgt

Skjoldhøj Alle 3, 2920 Charlottenlund

KLASSISK HERSKABELIG VILLA  MED STORSLÅET UDSIGT OVER ØRESUND

Markant stor herskabelig palævilla med pudsede facader og tag belagt med røde tegl, højt beliggende på lukket villavej i Charlottenlund nær Øresund på en  2.093 m² ugenert, velplejet og velanlagt grund med storslået udsigt over Øresund.

Ejendommen er opført i 1902, men har gennemgået omfattende renovering således, at den fremstår som en yderst eksklusiv stor repræsentativ villa med plads til den store familie.

Præsentabelt ankomstparti med el-betjent smedejernsport, selvstændig dobbelt carport samt smukt anlagt forhave byder velkommen til ejendommen, der indeholder ca. 275 m²  i 2 fulde etager, delvis udnyttet tagetage samt højloftet og tør anvendelig kælder.

I stueetagen; forstue med gæstebadeværelse samt flot hall med trappeløb til 1. sal, stort dejligt Kvänum spisekøkken med fantastisk udsigt over Øresund, stor opholdsstue med udgang til terrasse samt en suite til stor præsentabel spisestue med franske døre mod husets vestvendte terrasse. I stueplan endvidere baggang og bryggers. Alle husets rum er store, herskabelige, højloftede og luftige og klassiske originale detaljer pryder såvel lofter, paneler mv.

1.salen er indrettet med 4 højloftede værelser, herunder forældresoveværelse med udgang til stor solrig sydvendt terrasse samt stort badeværelse med kar og brus.

2. salen (delvist godkendt til beboelse) er indrettet som stor eksklusiv teenageafdeling med Dinesen planker, loft til kip og fritliggende bjælker samt Veluxvinduer med udsigt over Øresund og København, endvidere et værelse.

Kælderen på 141 m2 er tør og højloftet og indeholder flere gode disponible rum, herunder eksklusiv snedkereret vinkælder.

Den højtbeliggende solrige have er smukt anlagt med flere gode terrasser samt smuk gammel beplantning.

 

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 173209
  • Boligareal 295
  • Grundareal 2.093
  • Værelser 6
  • Antal plan 2
  • Byggeår 1902
  • Type Villa
  • Energimærke D

Google View

Del på Facebook