Solgt

Høyrups Alle 30, 2900 Hellerup

Smuk klassisk hvidpudset palævilla med sort glaseret tegltag og hvide sprossede vinduer, opført i 1931, beliggende på eftertragtet sundvej nær Øresund, Strandvejens indkøbsmuligheder og gode institutioner.

Villaen er, af nuværende ejer, særdeles smagfuldt og gennemført istandsat overalt med bl.a. tagudskiftning, vinduer, Dinesen gulve, køkken og skabe fra Snedkeriet Elmelund, 2 badeværelser med møbler fra Københavns Møbelsnedkeri og Vola amaturer og brusere, gulvvarme i hele huset, installationer og udgravning af kælder.

Villaen indeholder et samlet etageareal på ca. 266 m² fordelt på 3 etager inklusiv den højloftede kælder + 2 selvstændige bygninger på henholdsvis 14  m² og 15  m², der er velegnet til kontor eller hobbyrum.

Præsentabel indgang via charmerende atriumgård med flere gode terrasse byder velkommen til ejendommen der bl.a.  indeholder stor møblerbar hall med trappe til 1. salen, gæstetoilet, garderobeværelse med indbyggede skabe, imponerende stort snedkereret køkken-alrum med spiseafdeling og pejs i forlængelse til hyggelig opholdsstue med udgang til huset store terrasse og haven mod syd.

1. salen er indrettet med 2 gode børneværelser, stort moderne badeværelse, pragtfuldt forældresoveværelse med indbyggede snedkerskabe og med udgang til stor terrasse.

Underetagen, på i alt 79 m², er udgravet og kan fungere som en selvstændig afdeling med egen indgang, 2 rigtig gode rum, alrum med indbyggede skabe, stort moderne badeværelse med badekar og vaskerum.

Grunden er smukt anlagt med den store atriumgård og de 2 selvstændige bygninger foran huset og stor solrig terrasse og hyggelig have mod syd.

Ejendommen fremstår naturligvis fuldstændig indflytningsklar og fremtræder i meget høj kvalitet med et væld at fine detaljer såsom sildebensklinkerne i entreen fra Made-a-Mano ,  speciallavet støbejern med glas i garderoben, speciallavet gelænder til kælder med sort læder. Fuldspartlede spots med LED mv.

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 172149
  • Boligareal 187
  • Grundareal 659
  • Værelser 5
  • Antal plan 3
  • Byggeår 1931
  • Type Villa
  • Energimærke E

Google View

Del på Facebook