Villa La Grivélière, nær Nice Sydfrankrig

Charmerende, hyggelig, neo-provencalsk villa i 2 plan på ca. 180 m2, beliggende på 2.175 m2 ugenert grund i roligt villaområde. Stor pool på 5,5 x 11,5 m i umiddelbar forbindelse med huset. Beliggende ca. 15 min. nordvest for Nice lufthavn, ca. 2 km. fra Gattieres og 15 min. øst for Vence. Byen har både supermarked, apotek, restauranter, bager, slagter osv.

Grunden er ca. 2.175 m2, hvortil man ankommer gennem en aflåst port med fjernbetjening. Til huset hører 2 garager; en dobbelt garage på ca. 40m2 i en selvstændig bygning og én i forbindelse med nederste del af selve huset.

Fra hallen er indgang til en stor stue. Stuen har udgang med 4 dobbeltdøre både til poolen / terrassen og til loggiaen. Loggiaen er udstyret med grill, en vidunderlig udsigt over Nice-bugten og har ligeledes direkte adgang til pool området. Denne loggia kan helt/delvist aflukkes med elektriske skodder. Stuen har også direkte forbindelse til køkkenet adskilt af en bardisk.

Fra hallen er der også adgang til gæstetoilet, trappe til nederste etage samt adgang til køkkenet. Fra køkkenet er der udgang til en østvendt altan med fantastisk udsigt over Nice-bugten; altanen står igen i forbindelse med loggiaen.I nederste plan forefindes forældresoveværelse med badeværelse m. kar, bidet og toilet. Ved siden af ligger der 2 store værelser. Alle 3 værelser med pæne indbyggede provencalske skabe samt dobbeltglasdøre mod haven. Det 3. værelse er udstyret med både dobbeltseng og dobbelt sovesofa – altså 4 sovepladser. Det 2. badeværelse er udstyret med brus, toilet og bidet. 3. badeværelse har brus, toilet, dobbelt håndvaske samt vaskemaskine.

Yderligere er depotrum til henholdsvis opbevaring ekstra køleskab og vandvarmer. Ligeledes er der stor, lavere liggende vinkælder (fx også til grøntsager). Udgang til garage.

Poolen er ca. 5,5 x 11,5 m og ligger i samme plan som stuen. Denne sammenhængende beliggenhed er en stor fordel, og ses ikke ofte pga. Côte d’Azur områdets ret kuperede terræn. Rundt om poolen forefindes terrassen, der kan overdækkes med markiser. Fra terrassen er der trappe til nederste etage og resten af haven, der i flere niveauer er fyldt med oliventræer, agaver, figner, citrontræer og blomstrende klatreplanter. I krukker og opsatser i haven og ved indgangen er der palmer. Haven grænser mod syd op til en fredet areal.

Langs med indkørslen ligger boulebanen, der lige som poolen kan oplyses om aftenen.Fra de fleste rum, loggiaen og pool området er der udsigt over den fredede skov til Gattieres, via Varfloden og længere ude Middelhavet.

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 171055
  • Kontantpris 730.000 EUR
  • Udbetaling - EUR
  • Boligareal 180
  • Grundareal 2.175
  • Værelser -
  • Antal plan 2
  • Byggeår 1983
  • Type Udlandet
  • Energimærke 189 (D)

Google View

Hent salgsopstilling Kontakt for fremvisning Del på Facebook