Solgt

Fabritius Alle 19, 2930 Klampenborg

Nyopført arkitektegnet villa på eftertragtet villavej i Klampenborg

Nyopført (2016) moderne funktionel liebhavervilla tegnet af arkitekt Lars Gitz med murede pudsede facader, palævinduer, franske døre samt smukt tegltag med kobberbelagte kviste, beliggende på dejlig 770 m2 vestvendt grund på eftertragtet allé (den eneste med originale gamle gaslamper) i Klampenborg, tæt på Dyrehaven, Øresund, gode skoler og nem transport til City og lufthavnen fra Klampenborg station.

Villaen indeholder ca. 337 m2 moderne luksus etagemeter fordelt på 2 plan og højloftet, veludnyttet underetage (registreret som kælder) med separat indgang.

Fra entreén med gæstetoilet træder man direkte ind i det smukke store køkken⁄alrum med loft til kip og elegant køkken (designet af Kustomhouse) med markant marmor kogeø, der fungerer som en installation i rummet. Stuen har et dejligt lysindfald fra de smukke franske palædøre på begge sider af rummet samt fra kvistvinduerne på 1. sal.

Fra entréen er der også adgang til forældreafdelingen (ligeledes designet af Kustomhouse) der har integreret badeværelse og walk-in.

Fra alrummet fører åben trappe til 1. sal som med svævende gangbro leder til 2 store værelser samt stort badeværelse.

Den høje underetage indeholder stor opholdsstue med tempereret vinrum udført i glas (ligeledes Kustomhouse), der præsenterer vinsamlingen i smukt dæmpet belysning. Derudover 2 store rum velegnet til teen-ager⁄au pair⁄gæster, et brusebadeværelse, et bryggers⁄teknikrum samt udgang til haven.

Overalt fremtræder boligen smagfuld og i særdeles indbydende stand med et væld af detaljer, herunder plankegulve med gulvvarme.

Den vestvendte have er smukt anlagt af havearkitekt med fint spil imellem terrasser anlagt med skifferfliser og bede udført med kobberkanter.

Til ejendommen hører endvidere dobbeltcarport med kodebetjent indgangsparti.

Boligen henvender sig til den designbevidste ejer, der sætter pris på funktionalitet og kvalitet.

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 163194
  • Boligareal 192
  • Grundareal 770
  • Værelser 5
  • Antal plan 1
  • Byggeår 2016
  • Type Villa
  • Energimærke A2010

Google View

Del på Facebook