Solgt

Rolighedsvej 4, 2942 Skodsborg

SKODSBORG – AGERSHVILEKVARTERET

Helt enestående stor herskabelig patriciervilla, opført i 1897, gennemgribende  og gennemført istandsat til nutidig boligstandard med bl.a. elevator, fredeligt beliggende på lukket vej på 2.473 m² stor ugenert grund med bl.a. stor swimmingpool og poolhus.

Ejendommen indeholder i alt 401 m² bolig, heraf de 326 m² i villaen og 75 m² selvstændig bolig⁄anneks (tidligere chaufførbolig over garagen på 69 m²). Entré, gæstetoilet, garderobe, forstue med adgang til elevator og trappe til 1. sal, stor opholdsstue (opr. 2 stuer) med pejs og udgang via karnapstue til terrasse og have, stor spisestue med  udgang til stor vestvendt terrasse, stort køkken⁄alrum gennemført monteret med køkken fra Simonsen & Czecura og med udgang til terrasse mod øst, grovkøkken⁄bryggers⁄kontor. Køkkentrappe til kælder og 1. sal.

På 1. sal, 2 store soveværelser en-suite med fløjdøre imellem, begge med udgang til stor terrasse. Det ene af værelserne har direkte adgang til stort nyistandsat luksusbadeværelse, yderligere 2 værelser og ekstra badeværelse til børn eller gæster. Fra det ene af de 2 værelser er der trappe til tagetagen, der er indrettet som et stort værelse på. ca. 100 m² (ikke boligareal) er anvendeligt som fitnessrum, arbejdsrum, hjemmebiograf el.lign. Desuden 105 m² gennemistandsat kælder med diverse disponible rum, nyt badeværelse, vinkælder, fyrrum m.v..

I 2007 er der tilbygget elevatortårn med adgang til elevatoren fra haveplan, stueetage og 1. sal.

Den selvstændige bolig i forbindelse med  garagen indeholder 2 soveværelser, stor stue i forbindelse med køkken samt badeværelse, velegnet til au-pair, teenage bolig, gæster eller udlejning.

Grunden er smukt anlagt med el-port mod vejen og elegant indkørsel op til hoveddøren. Terrasser mod øst og vest og stor swimmingpool i forbindelse med poolhus.

        

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 20151102
  • Boligareal 401
  • Grundareal 2.473
  • Værelser 9
  • Antal plan 3
  • Byggeår 1897
  • Type Villa
  • Energimærke C

Google View

Del på Facebook