Nordre Strandvej 180A
3140 Ålsgårde

Galleri

NORDKYSTEN - DIREKTE TIL ØRESUND

Visionær og kompromisløs eksklusiv liebhavervilla i international topklasse opført i 2010 på 1863 m² pragtfuld stor grund direkte til Øresund med egen strand, badebro og udsigt over Øresund til Kullen, Sofiero Slot og Kronborg. Villaen indeholder 384 m² helt unik og moderne bolig i en særklasse der sjældent ses på vores breddegrader.

Et stort parkeringsareal og spektakulær trappe til gårdhave med bassin byder velkommen til ejendommen der indeholder 2 plan. I stueplan finder man en højloftet, gigantisk kombineret opholds og spisestue med åbent ildsted indrammet af fuld højde skydedøre i glas med udgang til hævet terrasse mod Øresund samt i åben forbindelse med integreret eksklusivt køkken overvejende holdt i hvid Corian, endvidere 2 soveværelser, det ene med tilstødende badeværelse, derudover ekstra stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, mellemgang med masser af indbyggede skabe, depotrum og ekstra fuldt udrustet køkken og bryggers. Fra den store stue giver en smuk svævende trappe adgang til husets 1. sal der ligger over ejendommens sydlige fløj. 1 sal indeholder masterafdeling med stort soveværelse, kontor/påklædningsværelse og stort badeværelse med bl.a. fritstående badekar direkte til havet og balkon. Fra 1. sal er der desuden udgang til tagterrasse med udendørs pejs og frit udsyn til solnedgangen over Øresund.

Arkitekturen er på formidabel vis tilpasset beliggenheden ved Øresund med store glaspartier fra gulv til loft i den store stue, udsigt over Øresund fra stort set alle rum, og adgang til terrasser og have overalt.

Der er i byggeriet anvendt de bedste materialer og et væld af specialdesignede detaljer der er med til at skabe en unik helhed. Gulvene er Dinesen Douglas gran i fulde længder, 18 meter i stuen. Specialdesignet belysning ude og inde, hvor lyset der får huset til at svæve og tilpasser sig solen og årstiden. Den store grund er anlagt med respekt for beliggenhed og danner fin kontrast til villaens stramme linjer. Der er anlagt flere terrasser og en stor plæne mod havet, vilde roser og paradisæbletræer på små forhøjninger mod vejen.

Huset har været anvendt i mange film, tv-indspilninger og musikvideoer, blandt andet Fasandræberne, Sommerdahl og Medina videoen Boring.

Nordre Strandvej 180A
3140 Ålsgårde

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

TILMELD KØBERKARTOTEK

BESTIL SALGSVURDERING