Sdr. Jagtvej 6B
2970 Hørsholm

Galleri

HØRSHOLM - LIEBHAVERVILLA NÆR KIRKEN

Rummelig og funktionel modernistisk villa i 1 plan, opført i 1958 med facader i gule sten, løbende moderniseret og opdateret til en moderne tidssvarende liebhaverbolig, bl.a. nu opvarmet med energivenlig luft til vand varmepumpe, pragtfuldt fredeligt beliggende på 4.002 m² stor grund, som nabo til - og med udsigt over de maleriske avlsbygninger til det oprindelige Hirschholm Slot, nær Hørsholms smukke kirke og pittoreske omgivelser.

Villaen indeholder 258 etagemeter, heraf 226 m² bolig og 32 m² integreret udestue/orangerie. Desuden 53 m² udhus og 56 m² vognport.

Præsentabel indkørsel byder velkommen til den let skrånende grund, hvor villaen er majestætisk placeret på toppen.

Indenfor, forstue, gæstetoilet/bad stor opholdsstue med pejs og udgang til stor vestvendt terrasse, lounge, stue/kontor, stor spisestue/alrum i åben forbindelse med moderne køkken og med udgang til den ca. 32 m² store udestue/orangeri med pragtfuld udsigt til haven og udgang til endnu en terrasse, 2 separate værelsefløje, den ene med masterbedroom, walk-in garderobe, eget badeværelse samt sauna, den anden til børnene med 2 gode værelser samt badeværelse. Desuden bryggers og teknikrum. Ud for bryggersdøren er en overdækket passage til carporten og i forbindelse hermed 2 store disponible rum til opbevaring. Desuden stort udhus/værksted/hobbyrum.

En villa, der er opført og moderniseret i ypperlig kvalitet med mange fine detaljer, kendetegnet ved store, efter byggestilen, højloftede rum med et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduer og med den skønneste udsigt over den store have til kvarterets smukke historiske bygninger.

Den 4.002 m² store, let skrånende grund er smukt anlagt med terrasser omkring villaen, mod vest græsplæne til leg og boldspil, smuk gammel beplantning. I baghaven mod øst er der egen lille sø og store gamle træer.

Sdr. Jagtvej 6B
2970 Hørsholm

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

TILMELD KØBERKARTOTEK

BESTIL SALGSVURDERING