Solgt

Strandpromenaden 63, 3., 2100 København Ø


Med en af de bedste beliggenheder tilbagetrukket fra vejen med pragtfuld udsigt over trækronerne og ud over bugten ved Svanemøllestranden, Øresund samt ind over København udbydes nu 3. sals liebhaverlejlighed i det unikke arkitekttegnede og attraktive byggeri af Schmidt Hammer Lassen Architects.

Opgang med elevator fører op til den store veldisponerede ejerlejlighed i høj kvalitet med bl.a Dinesen Douglas plankegulve med gulvvarme, Boffi køkken og alt i hårde hvidevarer fra Miele, Vola armaturer mv. og med store vinduespartier og udgang til to altaner hhv. mod øst og sydvest med udsigt over Øresund.

Lejligheden indeholder entre, gæstetoilet med bruseniche, kontor samt stort værelse – begge med udgang til den sydvestvendte altan. Stort lyst kombineret køkken / alrum / stue i ét med gaspejs og store vinduer/døre mod Øresund, der giver et fantastisk flot lysindfald. Fra stuen udgang til såvel den østvendte store altan såvel sydveste altan med udsigt og dejlig eftermiddags- og aftensol.
Masterafdelingen indeholder soveværelse med walk-in closet, stort brusebadeværelse samt skab i fordelingsgangen med vaskefaciliteter.

Til lejligheden er der brugsret til 2 private underjordisk p-pladser tillige brugsret til 2 kælderrum. Der er endvidere brugsret til ejerforeningens attraktive fællesfaciliteter herunder fitnesslokale med tilhørende sauna og badefaciliteter, ligesom ejerforeningen råder over havkajakker og paddleboards til fri afbenyttelse.
Strandpromenaden er beliggende i det skønneste område i det centrale København på grænsen til Hellerup og er dermed en del af den attraktive urbane udvikling i området omkring Nordhavn og Tuborg Havn og er et attraktivt byggeri med minimal vedligeholdelse og easy living.

Kontakt venligst Jessie Thiele på 26841714 eller jt@claus-borg.dk.

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 203144
  • Boligareal 157
  • Grundareal -
  • Værelser 4
  • Antal plan 1
  • Byggeår 2019
  • Type Ejerlejlighed
  • Energimærke A2015

Google View

Del på Facebook