Solgt

Almevej 11, 2900 Hellerup


Hellerup – Exceptionel liebhavervilla i international klasseUnik liebhavervilla opført i 2011 i ypperste materialer med norsk granit besatte facader, beliggende på solrig sydvendt 827 m2 grund på eftertragtet villavej midt i Hellerup i gå-afstand til Charlottenlund Fort og Hellerup Strandvejs butiksstrøg.Ejendommen er af sælger gennemført opført i sjælden udsøgt kvalitet med fineste detaljer bla. specialfremstillede døre i fuld højde, snedkerede skabe ikøkken, værelser, bad mv.
Ankomst til ejendommen via smuk smedejernsport med indbygget 35 m2 garage med elektrisk port byder velkommen til boligen, der indeholder 380 etagemeter fordelt på 207 m2 i ét plan samt 173 m2 til boligstandard indrettet underetage.
Ejendommen er bygget med omkring et Magnolietræ som center i ejendommen, hvilket giver et fantastisk lysindfald.
Stor smuk, bred hovedør byder velkommen til ejendommen, der indeholder entré med indbyggede snedkererede skabe, stort køkken-alrum ligeledes med snedkerede elementer og med indbygget pejs og udgang via glasskydedøre i rummets fulde bredde til den store, sydvendte træterrasse og haven.
Terrassen kan overdækkes med store markiser. Niveau fører op til stuen med pejs og ligeledes med glasskydedøre til den pragtfulde terrasse.
Masterafdelingen med soveværelse med snedkerede skabe samt stort badeværelse. Endvidere et meget stort børneværelse (oprindeligt 2 vær. ) og gæstebadeværelse.Underetagen indeholder stort tv-alrum, 3 store dejlige disponible rum med tilhørende brusebadeværelse, vinrum samt bryggers – alle med glasfacader mod plantevægge, der giver et fint lysindfald.Haven er sydvendt og beplantningen udført med hjælp fra havearkitekt, så den er nem og vedligeholdelsesfri.
En fantastisk ejendom i international klasse, der skal opleves.
Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 193281
  • Boligareal 207
  • Grundareal 827
  • Værelser 6
  • Antal plan 2
  • Byggeår 2011
  • Type Villa
  • Energimærke B

Google View

Del på Facebook