Solgt

Eggersvej 47, 2900 Hellerup


Hellerup – smagfuld og gennemrenoveret villa

Stilren pudset funkisvilla opført i 1933, gennemmoderniseret og istandsat i særdeles høj kvalitet af nuværende ejere, beliggende på dejlig, solrig 800 m² grund på eftertragtet villavej i børnevenligt kvarter tæt på gode skoler og institutioner, Kildeskovshallen og gode indkøbsmuligheder.

Smukt brostensbelagt ankomstparti med plads til parkering af 2 biler byder velkommen til villaen, der indeholder 297 m² funktionelle og smagfuldt istandsatte etagemeter fordelt på hhv. 198 m² bolig i 2 fulde etager samt 99 m² højloftet og til boligstandard indrettet og anvendelig underetage⁄ kælder. Den gennemgribende istandsættelse har foruden nye el-, vvs- og kloakinstallationer bl.a omfattet nyt tag, nye vinduer, gulvvarme i alle 3 plan med bla. Dinesen planker i fulde længder, ligesom hele ejendommen har eksklusive belysningsløsninger fra Møller & Rothe.

I stueplan; hall, gæstetoilet, stor, lys opholdsstue med pejs og fløjdøre ud til den sydvendte terrasse og i direkte forbindelse til kombineret alrum med spise-afdeling og veludstyret køkken fra Boform med alt i hårde hvidevarer fra Gaggenau. Mellemgang med skabe fører til 1. sal, som indeholder stort forældresoveværelse med skabsvæg og fransk altan, 3 dejlige børneværelser samt et stort moderne badeværelse med kar og brus ligeledes med Boform elementer, vola-armaturer og sanitet fra Boffi.

Underetagen er udgravet og indeholder bryggers med selvstændig indgang, 2 gode disponible rum til gæste ⁄teenager ⁄ aupair ⁄ legerum, mellemgang med skabe, stort brusebadeværelse samt eksklusivt vinrum.

Haven er indrettet med hjælp fra havearkitekt og fremstår anlagt med 2 dejlige solrige terrasser, smuk beplantning, plads til leg og i øvrigt med minimal vedligeholdelse. Desuden 31 m² udhus.

 

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 193181
  • Boligareal 198
  • Grundareal 800
  • Værelser 7
  • Antal plan 2
  • Byggeår 1933
  • Type Villa
  • Energimærke D

Google View

Del på Facebook