Solgt

Strandvejen 621, 2930 Klampenborg


TAARBÆK – MELLEM ØRESUND & DYREHAVEN

Idyllisk og smagfuldt moderniseret Taarbæk Villa med hvide pudsede facader, hvidmalede vinduer med sprodser og tag belagt med glaserede vingetegl, hyggeligt og fredeligt beliggende på lukket stikvej fra Strandvejen mellem Øresund og Dyrehaven på en dejlig 540 m² ugenert og solrig grund, kun få minutters gang til Taarbæk Havn, Skolen og indgangen til Dyrehaven.

Villaens historie kan føres tilbage til 1805. Der er i 1994 foretaget væsentlige om- og tilbygninger og nuværende ejer har moderniseret og opdateret til eksklusiv nutidig boligstandard.

Villaen indeholder ca. 200 etagemeter, fordelt på 141 m² bolig i 2 plan + ca. 20 m² indrettet tagetage (ikke bolig i.h.t. BBR) samt 25 m² kælder. Her udover ca. 50 m² muret garagebygning (med plads til 1 bil), som også indeholder et til boligstandard indrettet anneks. Annekset er indrettet med ca. 20 m² stort lokale samt villaens andet badeværelse med brus og toilet. Under annekset desuden ca 28 m² udvendig kælder til opbevaring.

I stueplan, entre, gæstetoilet, stor opholdsstue med udgang til haven og nylig installeret gaspejs, åben forbindelse til spisestue ⁄ alrum i åben forbindelse med moderne køkken. Fra spisestue ⁄ alrum er der udgang til enestående hyggeligt glasoverdækket gårdmiljø med rummelig spiseplads, anvendelig det meste af året og som samtidig fungerer som tørskoet adgang til annekset.

På 1. sal, soveværelse med udgang til stor terrasse, 2 børneværelser, hvoraf det ene har trappe til tagetagen. Mellemgang som kan indrettets til fx kontor. Moderne badeværelse.

I kælderen, vaskerum og fyrkælder med nyt gasfyr.

Både villa og anneks fremstår i flot stand bl.a med gulve i røget eg og gulvvarme. Samlet ca. 200 attraktive anvendelige m² og 2 P-pladser.

Grunden er smukt anlagt med flere overdækkede terrasser og solkroge.

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 191161
  • Boligareal 141
  • Grundareal 540
  • Værelser 5
  • Antal plan 1
  • Byggeår 1805
  • Type Villa
  • Energimærke E

Google View

Del på Facebook