Solgt

Skovvænget 26, 2970 Hørsholm

Hørsholm – Bæredygtig unik ejendom med plads til flere generationer.

Nu udbydes denne helt exceptionelle og særdeles funktionelle arkitekttegnede ejendom på 691 etagemeter fordelt på 335 m2 i ét plan samt 356 m2 anvendelig underetage.
Huset er opført med facadebeklædning i naturskifer og tag i galvaniseret zink, centralt beliggende på en 1182 m2 dejlig grund i et af Hørsholms bedste villakvarterer i kort afstand til skov og Arboretet, stisystemer til skoler/gymnasier og institutioner, idrætsanlæg samt gode indkøbsmuligheder.
Ejendommen er tegnet og opført i samarbejde med Århusarkitekterne i 2012 efter bæredygtighedsprincipper med grønne, funktionelle og luksuriøse løsninger såvel udvendigt, som indvendigt og der er ikke gået på kompromis med materialer, design og klimavenlighed og alt er vedligeholdelsesfrit.

Villaen er opdelt i 3 beboelsesafdelinger med hhv. hovedhus med masterafdeling, børneafdeling samt stor afdeling, som fungerer som en selvstændig bolig.
I stueplan; entre med nedgang til underetagen, stort køkken/ alrum/stue med panoramavinduer/-foldedøre mod terrassen, som giver et fantastisk lysindfald, mindre stue samt soveværelse med tilhørende badeværelse med brus og kar.
Fra entreen, som er et rum i sig selv med loft til kip, føres videre til børneafdelingen som består af 2 store børneværelser begge med hems og foldedøre mod terrassen samt tilhørende børnebadeværelse.
Den sidste del af boligen, er ligeledes en selvstændig bolig, som indeholder kombineret køkken/ alrum/stue, kontor, soveværelse samt stort brusebadeværelse.
Underetagen indeholder foruden badeværelse, vaskerum, hobbyrum samt disponibelt rum en gigantisk gildestue/alrum med arkustiklofter samt svømmehal med opvarmet swimmingpool på 3,5 x 13 meter.

Ejendommen fremstår overalt med gulvvarme, indbyggede Sonos højtalere, integreret lyd i alle fællesrum og mange flere finesser.
Haven er anlagt med terrasse rundt om ejendommen og i øvrigt som en spisehave, hvor alt kan spises, herunder bær og nødder, frugter og rodfrugter og salater.
Endvidere 33 m2 indbygget dobbeltcarport.

En ekstraordinær og unik bolig, der skal ses og opleves.
For fremvisning kontakt venligst Jessie Thiele på tlf. 26841714.

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 193072
  • Boligareal 335
  • Grundareal 1.182
  • Værelser 10
  • Antal plan 2
  • Byggeår 2013
  • Type Villa
  • Energimærke A2

Google View

Del på Facebook