Solgt

Dyrehavevej 36, 2930 Klampenborg


KLAMPENBORG – Nabo til Dyrehaven

Smuk og idyllisk villa med sortmalede pudsde facader og hvidmalede sprossede vinduer, opført i 1925 på 833 m² dejlig grund beliggende tæt på indgangen til Dyrehaven og kun få minutters gang fra Øresund ⁄ Bellevue Strand samt nem transport til bl.a. City og Lufthavnen fra Klampenborg Station.

Ejendommen er, af nuværende ejer, smagfuldt renoveret i bedste materialer og med respekt for husets originale detaljer med bla. nyere tag (2012) og indeholder 281 etagemeter, fordelt på 201 m² bolig i 2 etager samt 80 m² til boligstandard indrettet underetage ⁄ kælder, hvorfra der er direkte udgang til haven.

I stueplan entre med gæstetoilet med brus, smuk stor opholdsstue med pejs og karnapvinduer mod syd og vest samt udgang til husets sydvendte træterrasse. Mellemgang fører til ejendommens store køkken ⁄ alrum ligeledes med pejs og udgang til terrassen og haven. Fra mellemgangen er der trappe til de øvrige etager.

På 1. sal forældresoveværelse med fransk altan mod syd og skøn udsigt, i forlængelse heraf stort værelse, som i dag anvendes til walk-in, mindre kammer, brusebadeværelse samt stort værelse (oprindelig 2 værelser).

Underetagen ⁄ kælderen er tør og højloftet og indeholder stort disponibelt rum med dobbeltdøre til forhaven, brusebadeværelse, viktualierum, depotrum samt dejligt stort bryggers med skabsvæg og separat indgang.

Grunden er anlagt i flere niveauer med parkering foran huset, flere terrasser og lækroge mod huset og gammel tæt beplantning samt Dyrehaven i baghaven. Endvidere dobbelt carport og lille udhus med sauna.    

Villaen er med sin helt egen karakter og originalitet en enestående, moderne og charmerende ejendom, som fremtræder i virkelig fin og indbydende stand.

Kontakt venligst Jessie Thiele på jt@claus-borg.dk eller på 26841714 for besigtigelse.

 

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 193013
  • Boligareal 201
  • Grundareal 833
  • Værelser 7
  • Antal plan 1
  • Byggeår 1925
  • Type Villa
  • Energimærke F

Google View

Del på Facebook