Solgt

Søbrinken 4, 3230 Græsted


MODERNE LANDEJENDOM – DIREKTE TIL ESRUM SØ

Stor attraktiv moderne “country House” vingård, beliggende på en syd skrånende grund, direkte til Esrum Sø, i et af de mest naturskønne områder i Nordøstsjælland, helt ugenert beliggende i landlige omgivelser. Ejendommens jordtilliggende er på 11,4 ha, som p.t. er udlagt med parklignende have omkring huset, græs til høslet og vinmarker.

Ankomst til ejendommen ad en hyggelig grusvej til præsentabel ankomstplads med en garage til 3 biler og stor carport.
Eje
ndommen består at 2 separate boliger begge i et plan, henholdsvis opført i 1948 og 1996, men i 2006 udbygget og gennemrenoveret af nuværende ejer. Det samlede boligareal er på 460 m², heraf hovedhuset på 250 m² og 210 m² i den anden selvstændige bygning, der kan anvendes til beboelse, erhverv eller gæstehus. Hovedhusets centrale rum er en stor højloftet stue med fuld udsigt over søen. Derudover stor spisestue ligeså med udsigt over markerne til søen, moderne spisekøkken, bryggers, master soveafdeling med adgang til eget badeværelse, stor hall, bibliotek og børneværelse.

Den anden ejendom indeholder stue, køkken, 4 soveværelser, 2 badeværelser og stort atelier⁄gildestue el. lignende, kontor med egen indgang og diverse depotrum. Desuden 60 m² kælder der har været anvendt til billardrum og motionsrum.

 

Et hyggeligt gårdmiljø forbinder de 2 boliger. Efter behov kan de 2 ejendomme eventuelt forbindes ved opførelse af et orangerie eller lignende.

Parken omkring boligen er på ca. 1 ha.,  der er anlagt flere terrasser og solkroge op mod huset og der er anlagt et eksklusivt poolområde med en 13 meter lang pool. Resten er smukt beplantet med gammel beplantning. En mindre del af markerne anvendes til vingård, med rødvinsdruer.

Ejendommen opvarmes med varmepumpe og jordvarme og har energimærke A 2.

Mindre driftsbygning og kælder under garagen til vinproduktion.

En unik livsstils liebhaverejendom, der giver associationer til en Califoria Style Wineyard.

 

Ejendomsinformation

  • Sagsnummer 191035
  • Boligareal 460
  • Grundareal 113.945
  • Værelser 13
  • Antal plan 1
  • Byggeår 1966
  • Type Boliglandbrug
  • Energimærke A2

Google View

Del på Facebook